Poedercoaten

Het object is gestraald. Dan volgt stap 2: poedercoaten! Met poedercoaten creëer je de perfecte beschermingslaag in jouw favoriete kleur. Ook daarvoor kun je bij Easyblast terecht.

Wat is poedercoaten?

Onze poedercoatcabine voorziet jouw voorwerpen van een duurzame en milieuvriendelijke behandeling. Poedercoaten wordt ook wel poederlakken genoemd. Een poedercoating is een lak- of kunststoflaag die in poedervorm wordt aangebracht. De poeder wordt met perslucht op een object gespoten in onze poedercoatcabine. Daarna wordt het in een oven verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het uithardt. Nadat het product is afgekoeld, is het proces klaar!

Poedercoaten particulieren Zeeland

Voordat je gaat poedercoaten is het belangrijk om eerst de verflagen en roest van de metalen te verwijderen. Daarom adviseren wij je om voor een mooi en professioneel eindresultaat de metalen altijd eerst te stralen.

Waarom poedercoaten?

– Perfecte afwerkingslaag.
– Hoge krasvastheid.
– Leverbaar in alle RAL-kleuren.
– Stoot nul of bijna nul vluchtige organische stoffen uit.
– Poedercoatingresten kunnen worden hergebruikt.

Poedercoaten is toepasbaar op:

– Chassis van oldtimers.
– Velgen.
– Tuin- en balkonhekken.
– Industriële ontwerpen.
– Etc.

Hoe werkt poedercoaten?

  • Vraag een klantenpas aan bij de balie
  • Vul uw gegevens in op de ipad’s
  • De machine is klaar voor gebruik!

Contact poedercoaten particulieren Zeeland

Wil je graag meer weten over poedercoaten bij Easyblast? Of wil jij jouw objecten voorzien van een duurzame beschermlaag? Bel (06-57564163) of mail (info@easyblast.nl) gerust naar Easyblast. Uiteraard ben je ook van harte welkom om onze werkruimte een keer vrijblijvend te bekijken. De koffie staat voor je klaar!

 

< Terug naar DIENSTEN

.